Υπηρεσίες

Ατομική Ψυχοθεραπεία


Η ατομική ψυχοθεραπεία απευθύνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν συναισθηματικές, ψυχολογικές, διαπροσωπικές ή επαγγελματικές δυσκολίες και αποτελεί το πρώτο στάδιο της ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας. Η συχνότητα των συνεδριών είναι σε εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη βάση. Μετά την αρχική διαγνωστική περίοδο και ανάλογα με την περίπτωση, διαμορφώνεται μια ολοκληρωμένη θεραπευτική πρόταση.

Ομαδική Ψυχοθεραπεία


Στην ομαδική ψυχοθεραπεία ένας μικρός αριθμός μελών (τρία έως οκτώ άτομα) συναντώνται μαζί με τον ψυχοθεραπευτή για μιάμιση ώρα σε εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη βάση. Η ομαδική ψυχοθεραπεία αποτελεί το δεύτερο στάδιο στη θεραπεία, μετά από μια σειρά ατομικών συναντήσεων και αφού είναι έτοιμος πια να εμβαθύνει σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και διαπροσωπικών σχέσεων. Η ομαδική ψυχοθεραπεία βασίζεται στην αλληλεπίδραση των μελών της ομάδας. 

Online Ψυχοθεραπεία


Η ψυχοθεραπεία online διέπεται από τις ίδιες αρχές με την παραδοσιακή ψυχοθεραπεία, όπως το απόρρητο που επιβάλλει ο κώδικας δεοντολογίας, το θεραπευτικό συμβόλαιο και την θεραπευτική συμμαχία. Aπευθύνεται σε όσους δεν μπορούν να βρίσκονται με τον παραδοσιακό τρόπο σε ένα γραφείο ψυχοθεραπευτή. Η συνεδρία online είναι απόλυτα ασφαλής και ιδιωτική. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν μέσω Skype, Messenger και Viber. 

Ομάδες Αυτογνωσίας/Προσωπικής Ανάπτυξης

Η ομάδα είναι ένας χώρος όπου μπορεί κανείς να πειραματιστεί με διαφορετικούς από τους συνήθεις τρόπους συμπεριφοράς. Καθώς ακούς τις εμπειρίες των άλλων, τις συγκρίνεις με τις δικές σου, γεγονός που βοηθά να κατανοήσεις ότι δεν είσαι μόνος.

Μία ομάδα προσωπικής ανάπτυξης μπορεί:

Να σου δώσει τη δύναμη να είσαι πιο ανοιχτός και διεκδικητικός

Να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Να αναπτύξεις συναισθηματική επίγνωση

Η ομάδα αποτελείται από περίπου 5 έως 8 άτομα και γίνεται πολύτιμο εργαλείο για την ανάπτυξη αυτογνωσίας και τον πειραματισμό με νέους τρόπους συμπεριφοράς.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι εξαιρετικά βοηθητική γιατί παρέχει ένα ασφαλές μέρος για να πάρει κανείς ανατροφοδότηση για το πώς τον βλέπουν οι άλλοι.