Είπαν για εμένα

Η Πηνελόπη με βοήθησε πολύ στο να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου και τις ανάγκες μου. Με συνέπεια και κατανόηση συνέβαλε στο να γνωρίσω τον καλύτερο Γιάννη

Γιάννης Κ.

Η μεγάλη εμπειρία της Πηνελόπης σε συνδυασμό με την ικανότητά της να φέρνει στην επιφάνεια τα κρίσιμα θέματα που έχουμε κρυμμένα, ξεκλειδώνει τα συναισθήματα και οδηγεί στην κατανόηση των πραγματικών προβλημάτων, οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο τον θεραπευόμενο να διαχειριστεί με νηφαλιότητα τα προσωπικά του προβλήματα. Η προσέγγιση που ακολουθεί τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο έχει σταθερά και θετικά αποτελέσματα!

Κωνσταντίνα Γ.

Η κα Πηνελόπη με έκανε να νιώσω άνετα από την πρώτη μας κιόλας συνάντηση και με έχει βοηθήσει να καταλάβω πράγματα για τον εαυτό μου που δεν περίμενα ότι έχω και να πατήσω γερά στα πόδια μου! Την ευχαριστώ από καρδιάς για όσα έχει κάνει για εμένα!

Ιωάννα Μπ. 

Απευθύνθηκα στην Πηνελόπη σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου. Είμαι ευγνώμων γιατί με βοήθησε να την αντιμετωπίσω και στη συνέχεια μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω βαθύτερα τον εαυτό μου, και να μάθω να λειτουργώ καλύτερα στις σχέσεις με τους γύρω μου.

Μαίρη Π.

Την χρειάστηκα σε μια δύσκολη στιγμή στην ζωή μου και από τότε την έχω στην καρδιά μου και στην ζωή μου. Την ευχαριστώ πολύ. 

Γιώργος Σ.

Ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, παρότι θεωρούσα σίγουρο ότι δεν θα μπορούσα να ανοιχτώ. Η Πηνελόπη με βοήθησε να γνωρίσω και να αγαπήσω τον εαυτό μου. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ελένη Κ. 

Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι μπορώ να της μιλήσω χωρίς να ντρέπομαι. Βλέπει πάντα σφαιρικά το οποιοδήποτε θέμα σου και σε οδηγεί να το δεις και συ από οπτικές που δεν θα το έβλεπες ποτέ. Πολλές φορές δεν ήταν και το καλύτερο γιατί σε φέρνει σε επαφή με συναισθήματα που τα έχεις κρύψει καλά μέσα σου ..αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι η ουσία. Σε γενικές γραμμές ήταν για μένα ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσα να ανοιχτώ για αρκετό καιρό και που μπόρεσα να τα βρω με τον εαυτό μου και να πατήσω καλύτερα στα πόδια μου..

Βασίλης Σ.

Η Πηνελόπη λειτουργεί με άψογο επαγγελματισμό ενώ παράλληλα σε κάνει να αισθάνεσαι οικεία και σε βοηθάει να ανοιχτείς και να συζητήσεις μαζί της τα θέματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, με τις συμβουλές της σε βοηθάει να αντιληφθείς πώς να προσεγγίσεις αυτά τα θέματα και να τα διευθετήσεις. 

Ελίνα Σ.

Ξεκίνησα τις συνεδρίες με την Πηνελόπη και την ομάδα σε μια περίοδο της ζωής μου που ήταν πολύ δύσκολη. Με βοήθησε στο να καταλάβω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου και το πώς λειτουργώ και επίσης να αλλάξω κάποιες συμπεριφορές που δεν με ωφελούσαν πλέον. Η θεραπεία διήρκησε συνολικά 8 μήνες και προσωπικά ακόμα και σήμερα βλέπω τα οφέλη της στη ζωή μου.

Θάνος Στ.