ESW Ομαδικό Coaching Πρόγραμμα

Ενδυνάμωσης Γυναικών "Empowered Successful Women"

Ξεκίνα τη μεταμόρφωσή σου με ενδυνάμωση και αντιμετώπισε τον φόβο της αποτυχίας. Μεταμόρφωσε τον φόβο σε δύναμη! 


Διάλεξε ανάμεσα σε μηνιαία πακέτα ή προπλήρωσε εφάπαξ

Προπληρώνοντας εφάπαξ το ποσό για 6 μήνες, κερδίζεις 60€. Αν επιλέξεις το πακέτο των 6 μηνών, κερδίζεις πρόσβαση σε κλειστή ομάδα για 12 Μήνες. Αν επιλέξεις το πακέτο των 3 μηνών, κερδίζεις πρόσβαση σε κλειστή ομάδα για 6 Μήνες.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 9 Απριλίου 2024

ΕΓΓΡΑΦΗΠοιο είναι το πρόβλημα

 • Ονειρεύεσαι μια ζωή χωρίς ανασφάλειες και τον φόβο της αποτυχίας, αλλά μοιάζει ανέφικτο;
 • Θέλεις να εξελιχθείς αλλά κάτι σε κρατά πίσω; Αφήνεις την προσωπική σου ανάπτυξη στη σκιά για να φροντίζεις τους άλλους;
 • Χρειάζεσαι πρακτικές συμβουλές και καθοδήγηση για να βγεις από τον φαύλο κύκλο;
 • Αναζητάς μια κοινότητα υποστήριξης με γυναίκες που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς;

Αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις αυτό το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο για σένα!

Η Λύση

Μετά από την απίστευτη εμπειρία και τις σημαντικές αλλαγές που πέτυχες στο σεμινάριο "Ακλόνητη Αυτοπεποίθηση", έχω κάτι νέο και ακόμη πιο συναρπαστικό να σου παρουσιάσω: το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, "Empowered Successful Women".

Οφέλη: Σ' αυτό το πρόγραμμα, θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας εστιάζοντας ακόμα περισσότερο στην αύξηση της αυτοεκτίμησης, στην ενδυνάμωση των επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων σου, και στην απόκτηση μιας νέας φιλοσοφίας ζωής που αποτελεί τον πυρήνα της προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας.

Δραστηριότητες και Εργαλεία: Μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις αυτογνωσίας, εξελιγμένες τεχνικές διαχείρισης στρες, και στοχευμένες στρατηγικές προσωπικής ανάπτυξης, θα σε βοηθήσω να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που στέκεται ανάμεσα σε εσένα και τους στόχους σου.

Κοινότητα Υποστήριξης: Είδες ήδη τη δύναμη που έχει η κοινότητα στο να σε παρακινεί. Εδώ, θα βρεις ένα περιβάλλον υποστήριξης και ενθάρρυνσης, όπου μπορείς να μοιραστείς τις προκλήσεις σου, να γιορτάσεις τις νίκες σου και να αντλήσεις δύναμη από τις εμπειρίες των άλλων γυναικών.

Με το νέο αυτό πρόγραμμα, δε θα μάθεις μόνο να ξεπερνάς τους φόβους σου, αλλά θα μάθεις επίσης πώς να τους μετατρέπεις σε ένα ισχυρό κίνητρο για επιτυχία και αυτοεκτίμηση. Είναι μια ευκαιρία να δεις την αποτυχία όχι ως τέλμα, αλλά ως ένα βήμα προς την επιτυχία.

Είμαι εδώ για να σε υποστηρίξω, να σε ενθαρρύνω και να σε προκαλέσω να φτάσεις όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Η πόρτα προς τη μεταμόρφωσή σου είναι ανοιχτή. Είσαι έτοιμη να τη διαβείς;

Ανυπομονώ να συνεχίσουμε αυτό το μαγικό ταξίδι μαζί!

Γιατί το πρόγραμμα "Empowered Successful Women" είναι το Κλειδί για την Επιτυχία σου:

Μοναδική Συνταγή Επιτυχίας: Φαντάσου να έχεις έναν οδηγό που μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό, να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να ζήσεις τη ζωή που πάντα ήθελες. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, συνδυάζω τις καλύτερες πρακτικές από την ομαδική αναλυτική προσέγγιση και τη θετική ψυχολογία, για να σε καθοδηγήσω προς την αλλαγή που επιθυμείς.

 • Σχεδιασμένο Ειδικά για Σένα: Κάθε βήμα του προγράμματος προσαρμόζεται για να ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες και στόχους. Ακούω τι σε απασχολεί και τι ονειρεύεσαι, και μαζί βρίσκουμε τρόπους να τα κάνουμε πραγματικότητα.
 • Δύναμη από την Κοινότητα: Βρίσκεσαι μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων που σε καταλαβαίνουν και σε στηρίζουν. Εδώ, η αυτοσυμπόνοια και η αλληλεγγύη είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομούμε την προσωπική και επαγγελματική μας επιτυχία.
 • Εφαρμογή Επιστημονικά Επικυρωμένων Τεχνικών: Δεν είναι μόνο θεωρία. Χρησιμοποιώ τεχνικές και μεθόδους που έχουν αποδειχθεί πως λειτουργούν, ώστε να σε βοηθήσω να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να επιτύχεις τους στόχους σου.
 • Επίτευξη Προσωπικής Ανάπτυξης και Επιτυχίας: Αυτό το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να αγκαλιάσεις την αυτοσυμπόνοια και να μεταμορφώσεις τη ζωή σου, όχι μόνο αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου αλλά και αναπτύσσοντας δεξιότητες που θα σου χρησιμεύουν για πάντα.

Με την καθοδήγηση, την υποστήριξη και τις στρατηγικές που προσφέρει το πρόγραμμα "Empowered Successful Women", είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα και να ανακαλύψεις την εκδοχή του εαυτού σου που πάντα ήθελες να είσαι!


Τι περιλαμβάνει:


1η Επιλογή

3 Μήνες Πρόγραμμα Ομαδικού Coaching

Διάρκεια: 3 μήνες (12 εβδομάδες)

Δομή Προγράμματος:

 • Online εκπαιδεύσεις: Εβδομαδιαία μαθήματα που στοχεύουν σε σημαντικές πτυχές της αυτοβελτίωσης και της αντιμετώπισης των φόβων. Μάθημα από εμένα ή από καλεσμένο ειδικό στον τομέα του, 1 φορά την εβδομάδα.
 • Εβδομαδιαίες συνεδρίες 60 λεπτών μέσω Zoom, με διαδραστικό coaching όπου θα γίνεται εμβάθυνση στα μαθήματα και θα υπάρχει χώρος για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Οι συνεδρίες θα σε βοηθήσουν να εφαρμόσεις όσα θα διδαχτείς και Q&A για να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις.
 • Πρόσβαση σε κλειστή ομάδα για 6 μήνες: Θα είσαι μέλος μιας κλειστής ομάδας στο Facebook όπου θα έχεις την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι και θα δικτυωθείς με άτομα που έχουν παρόμοιους στόχους. Μια κοινότητα που θα σε καταλαβαίνει και που θα ανήκεις εκεί! Μια κοινότητα από γυναίκες έτοιμες να σε αγκαλιάσουν!

Αποτελέσματα: Σε 3 μήνες, θα έχεις κάνει σημαντικά βήματα προς την υπέρβαση των φόβων και των ανασφαλειών σου, με έμφαση στην αυτοεκτίμηση και την προσωπική ανάπτυξη.

Προσφορά για τις συμμετέχουσες στο σεμινάριο "Ακλόνητη Αυτοπεποίθηση" 375€ (εφάπαξ πληρωμή), ή με δυνατότητα αποπληρωμής σε 3 δόσεις των 125€/μήνα.

Πρόγραμμα 12 εβδομάδων Αρχικής Αξίας 500€

2η Επιλογή

6 Μήνες Πρόγραμμα Ομαδικού Coaching

Διάρκεια: 6 μήνες (24 εβδομάδες)

Δομή Προγράμματος:

 • Online εκπαιδεύσεις: Βαθύτερη εξερεύνηση και επέκταση των εβδομαδιαίων μαθημάτων, με πιο προχωρημένες τεχνικές και στρατηγικές. Μάθημα από εμένα ή από καλεσμένο ειδικό στον τομέα του, 1 φορά την εβδομάδα.
 • Εβδομαδιαίες συνεδρίες 60 λεπτών μέσω Zoom με διαδραστικό coaching, με επιπλέον χρόνο για προσωπική ανατροφοδότηση και πιο ειδικευμένη καθοδήγηση. Οι συνεδρίες θα σε βοηθήσουν να εφαρμόσεις όσα θα διδαχτείς και Q&A για να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις.
 • Πρόσβαση σε κλειστή ομάδα για12 μήνες: Θα είσαι μέλος μιας κλειστής ομάδας στο Facebook όπου θα έχεις την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι και θα δικτυωθείς με άτομα που έχουν παρόμοιους στόχους. Μια κοινότητα που θα σε καταλαβαίνει και που θα ανήκεις εκεί! Μια κοινότητα από γυναίκες έτοιμες να σε αγκαλιάσουν!

Αποτελέσματα: Σε 6 μήνες, θα έχεις μεταμορφώσει πλήρως τη ζωή σου, έχοντας εδραιώσει τις νέες συνήθειες και τις θετικές αλλαγές που θα σου επιτρέπουν να ζεις με περισσότερη εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση και αυτοσυμπόνοια.

Προσφορά για τις συμμετέχουσες στο σεμινάριο "Ακλόνητη Αυτοπεποίθηση" 600€ (εφάπαξ πληρωμή) με δυνατότητα αποπληρωμής σε 6 δόσεις των 110€/μήνα.

Πρόγραμμα 24 εβδομάδων Αρχικής Αξίας 900€

Bonus

Μάθε και επωφελήσου από τα bonus!

Με την εγγραφή σου θα λάβεις:

 1. Μια ατομική συνεδρία Coaching μαζί μου 1 ώρας αξίας €120 (ισχύει μόνο για τις 5 πρώτες που θα εγγραφούν τις πρώτες 24 ώρες, μέχρι 4/4 και ώρα 2μ.μ.) για προσωπική καθοδήγηση από εμένα για όποιο θέμα σε απασχολεί
 2. Πρόσβαση στα μαθήματα του σεμιναρίου "Ακλόνητη Αυτοπεποίθηση: Γίνε η Γυναίκα που Θέλεις" για όλο το διάστημα του προγράμματος που θα επιλέξεις.
 3. Ημερολόγιο: "Διαδρομή Ευγνωμοσύνης & Εξέλιξης" αξίας €50 για όλες τις συμμετέχουσες.
 4. Δωρεάν συμμετοχή σε κλειστή ομάδα στο Facebook αξίας 444€ ετήσια συνδρομή και 282€ 6μηνη συνδρομή.
 5. Έκπτωση 40% σε ατομική συνεδρία coaching για όσο καιρό είσαι στο πρόγραμμα (70€ αντί για 120€)
 6. Συνεδρίες Follow-up: Δωρεάν προγραμματισμένες ομαδικές συνεδρίες follow-up μετά το τέλος του προγράμματος, για να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την πρόοδο σου και να ενθαρρύνουν τη συνεχή σου ανάπτυξη.